KLIK LA SINI :)

Pages

Thursday, 7 June 2012

TANYA SAHAJALAH ENCIK KUNING

Assalamualaikum blogger sekalian.
Hari ni merupakan hari yang bosan terlajak-lajak bagi aq.
Tambah -tambah membosankan citer-citer kat tb pun tak putus2 berusaha menayangkan citer yang ntah benda-benda bagi aq.
Rasanya kehadiran astro pun tak mmbwa apa-apa kelebihan.
Lebih baik la aq suroh mak aq langgan channel tb1,tb2,dan tb3 je
Jimat pun jimat.
TAPI !
Kebosanan aq berubah secara drastiknyer bila dok melayan benda kuning ni.
Namanyer trpaksa dirahsiakan bg mengelak kontroversi.HEHE
Walaupewpun,tak membazir la segala keperitan aq dok mnghadap internet.
Sebab tanpa disangka terjumpa benda KUNING ni
Diperkenalkan......
ENCIK KUNING...!

Jum layan conversation(Waaaa,speaking london)antara aq dengan Encik KUNING ni :)
















So amacam?
TERhiburkan?
Sekurangnye walaupun brcakap dgn robot,stress kita ni akan beransur-ansur hilang
Eventually,nak bergosip pun boleh taw..
Tapi dosa tanggung sendiri k :p
Tak sia-sia berborak dengan ko yer ENCIK KUNING.
Haaaa,lagistu kalu korang nak taw kenape wane dia kuning.
Sebab Encik Kuning ni suka Bersih 3.0(acah jaa,Encik kuning kan kuat loyar buruk)


P/S:Pasai Fasha Sanda tu den melawok jaa..Hang toksoh trase naa.Kan hang dok bunting skrng ni(dgn tiba-tiba semangat loghat pulau pinag+N9 dtg menjelma)




















4 comments:

  1. Asilah buang tebiat petang2 ne, borak nan simsimi. call aku lorh, borak nan aku. ahaks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu kedit aq berlambak...ye jugak aq cll...tnggu aq dpt gji dr heatbeat la yer..heee~

      Delete
  2. Salam ziarah dari Pemimpi.

    "Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah." :)

    ReplyDelete

‖►► orang tue2 kate,kalu banyak komen dapat laki kaya ◄◄‖